Welkom bij Clayton Hotel

Amsterdam American

Bij Clayton Hotel Amsterdam American is alles wat we doen nét dat beetje persoonlijker. 

Of het er nu om gaat om u wat beter te leren kennen zodat we uw dag nog prettiger kunnen maken. Of in de kleine gebaren die uw verblijf nét iets extra onvergetelijks aan uw dag geven. We richten ons altijd op ervaringen die helemaal om u draaien. Ons hotel ligt in hartje Amsterdam. Aan een pittoreske gracht op loopafstand van het Vondelpark en de museumwijk. Met het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum om de hoek. Het is een plek die, van eten en cultuur tot entertainment, alles te bieden heeft. Als u nog meer van de omgeving wilt zien: ons hotel ligt gunstig naast tramhalte Leidseplein uw snelle verbinding met de stad. 

Wilt u meer weten? Leer de omgeving kennen

Bij Clayton Hotel Amsterdam American voegt een kamer meer kalmte en ontspanning toe aan uw nachtrust. Van onze Deluxe Kamers die een breed scala aan comfort bieden, tot onze chiquere American Suite: u kiest precies dat waarmee u het meeste uit uw verblijf bij ons haalt. Maak kennis met ons ​​ruime aanbod aan kamers en suites.

met zorg voor u geselecteerd

Er is genoeg om uit te kiezen bij Clayton Hotel Amsterdam American. Met unieke eetervaringen voor ieders smaak. Geniet volop van ons heerlijke ontbijt. Of van de maaltijden die we de hele dag serveren. Of trakteer uzelf op een Afternoon Tea... Dit alles in het schitterende Art Deco-interieur van Café Americain. Of geniet van onze kenmerkende cocktails en traditionele Hollandse bitterballen in Bar Americain, een favoriet van zowel de lokale bevolking als toeristen.

Ontdek maaltijden

Direct Boeken  
Klik Op Clayton

Bespaar €10 op elke kamer, per nacht wanneer u kiest voor Klik op Clayton.

Business maar persoonlijk 

Organiseer uw volgende zakelijke bijeenkomst of evenement in Amsterdam, omringd door prachtig Art Deco-interieur. Clayton Hotel Amsterdam American ligt centraal, waardoor het gemakkelijker is om vanuit elke plek in Amsterdam te verbinden. Wij nemen het werk uit handen bij het plannen, zodat u kunt genieten van het zakendoen hier bij ons. Onze flexibele opstellingen bieden ruimte voor maximaal 150 personen.

Bijeenkomsten

Altijd verwelkomend

Wij doen er alles om elke gast zo goed mogelijk welkom te heten. Daarom hebben toegankelijkheidsdiensten altijd onze volledige aandacht.